Usein Kysytyt Kysymykset

Vahvauros > Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on erektiohäiriö?

Erektiohäiriö tai impotenssi on vaiva, jossa miehen penis ei jäykisty tarpeeksi voimakkaasti tai riittävän pitkäksi ajaksi yhdynnän onnistumiseksi. Häiriö ei ole harvinainen miesten keskuudessa ja se yleistyy heidän ikääntyessä. Jopa 1/5 kaikista miehistä kärsii potenssiongelmista.

Mikä aiheuttaa erektiohäiriön?

Potenssiongelmia voi aiheuttaa monet eri tekijät. Psykologisista tekijöistä potenssiongelman voi aiheuttaa kiire, stressi, suorituspaineet ja jännitys. Erektiovaikeudet voivat kuitenkin myös kieliä erilaisista taustalla olevista sairauksista. Esimerkiksi diabetes tai sydän- ja verisuonisairaudet voivat aiheuttaa impotenssia ja tietyt lääkeaineet voivat myös aiheuttaa vaikeuksia makuuhuoneessa. Tämän lisäksi seksuaalisia toimintahäiriöitä voivat myös aiheuttaa liikalihavuus, alkoholin runsas kulutus, vähäinen liikunta ja epäterveellinen ruokavalio.

Ovatko vahvauros.com välittämät lääkkeet turvallisia?

Kyllä, välittämiämme potenssilääkkeitä on täysin laillista ja turvallista käyttää, kun niitä käytetään oikeaoppisesti annettuja ohjeita noudattaen. Huomaathan kuitenkin, että niin kuin muutkin lääkeaineet myös potenssilääkkeet voivat aiheuttaa epäsuotuisia sivuvaikutuksia. Sivuvaikutukset ovat kuitenkin harvoin vaarallisia, mutta hätätilanteissa otathan yhteyttä paikalliseen hätäkeskukseesi.

Onko naisten seksuaalisille toimintahäiriöille olemassa lääkkeitä?

Kyllä! Naiskäyttäjämme voivat lukea artikkelimme naisille tarkoitetusta seksuaalilääkkeestä, jota yhteistyökumppanimme myyvät. Naiset voivat myös lukea blogitekstimme libidon parantamisesta.

Miksi minun kannattaa ostaa erektiolääkkeitä tämän sivuston suosittelemilta nettiapteekeilta? Virossahan lääkkeet ovat paljon edullisempia

Sinun kannattaa ostaa lääkkeitä meidän kauttamme, koska välitämme lääkkeitä vain luotettavilta lisenssin saaneilta laillisilta verkkoapteekeilta. Virossa myydään paljon väärennettyjä epäpuhtaita erektiolääkkeitä emmekä siksi suosittele Virolaisia verkkoapteekkeja käyttäjillemme.

Ketkä tilaavat erektiolääkkeitä vahvauros.com-sivuston suosittelemilta apteekeilta?

Erektiolääke vertailusivustomme on saanut nopeasti jalansijaa verkossa toimivilla apteekkimarkkinoilla. Sitä myötä, kun verkko-ostosten tekemisen suosio on kasvanut, ovat yhä useammat perinteisten apteekkien asiakkaat siirtyneet tilaamaan tuotteita meidän suosittelemiltamme verkkoapteekeilta. Sivustoamme käyttävätkin pääasiassa suomalaiset ihmiset, jotka tykkäävät tehdä ostoksia helposti netissä.

Pystynkö tilaamaan teidän suosittelemiltanne apteekeilta lääkeaineita toiselle ihmiselle?

Et valitettavasti voi. Yhteistyökumppaniemme tarjoamat seksilääkkeet ja reseptit ovat tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Lääkkeiden ostaminen muille ihmisille yhteistyökumppaneiltamme on ehdottomasti kiellettyä.

Kuinka ja miten lääkkeet toimitetaan minulle?

Lääkkeesi toimitetaan sen nettiapteekin toimitusehtojen mukaisesti, jolta olet ostanut erektiolääkkeesi. Vahvauros.com ei vastaa erektiolääkkeiden toimittamisesta millään tavalla emmekä voi vaikuttaa toimitusaikoihin tai toimitustapoihin. Tyypillisesti yhteistyökumppanimme kuitenkin toimittavat seksuaalilääkkeet asiakkeilleen vain muutamien päivien sisällä käyttäen tunnettuja logistiikkafirmoja. Mikäli tilauksesi ei kuitenkaan jostain syystä saavu ajoissa perille, otathan yhteyttä siihen apteekkiin, jonka kautta olet tehnyt tilauksesi.

Keneltä minun kannattaa kysyä neuvoja lääkeasioissa?

Suosittelemme, että otat yhteyttä lääkeasioissa lääkäriisi tai seksuaaliterveyden ammattilaiseen. Emme pysty antamaan lääketieteellisiä neuvoja käyttäjillemme lakisääteisistä syistä vertailusivustona. Artikkeleistamme löydät kuitenkin yleistä hyödyllistä tietoa erektiolääkkeistä ja niiden käyttämisestä. Emme vain voi antaa käyttäjillemme henkilökohtaisia neuvoja lääkkeisiin liittyvissä asioissa.