Tietosuojakäytäntö

Vahvauros > Tietosuojakäytäntö

Vahvauros.comvahvauros.com Tekijänoikeudet

Ellemme ole toisin maininneet kaikki vahvauros.com sivuston sisältö on tekijänoikeuslakien suojaamaa. Sivustomme sisältöä saa vain käyttää kaupalliseen käyttöön tai jakamiseen, mikäli olet saanut kirjallisen suostumuksen meiltä. Sivustomme sisällöksi lasketaan kaikki artikkeleidemme tekstisisältö ja niiden sisältämät muut mediat.

Vahvauros.com sivuston käyttäjät ja vierailijat voivat jakaa sisältöämme eteenpäin meidän linkkejämme käyttämällä erilaisilla sosiaalisen median alustoilla. Voit myös jakaa sisältöämme eteenpäin sähköpostitse. Voit ladata sivustomme artikkelit henkilökohtaista käyttöäsi varten, mutta et voi jakaa sisältöämme eteenpäin mainitsematta sen kuuluvan meille.

Vahvauros.com ei myönnä käyttäjälle mitään suoria tai välillisiä oikeuksia mihinkään aineettomiin oikeuksiin palvelumme käyttämisen myötä. Vahvauros.com sisällön tallentaminen, julkaiseminen, jäljentäminen tai jakelu ilman oikeuksienomistajan kirjallista lupaa on kielletty.

Vahvauros.com Sisältö

Artikkeleidemme sisältö on tarkoitettu antamaan vain hyödyllistä yleistietoa erektio- ja seksuaaliongelmista ja niiden hoitokeinoista. Vahvauros.com sivuston sisällön ei ole tarkoitus korvata ammattilaisten antamia lääketieteellisiä neuvoja seksuaalihäiriöistä tai niiden hoitotavoista. Käänny aina ensiksi alan ammattilaisten puolelle saadaksesi apua ja neuvoja erektio- tai seksiongelmista ja niiden hoitamisesta.

Vahvauros.com sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolien ylläpitämille sivustoille. Näiden verkkolinkkien käyttäminen välittää käyttäjän pois sivustoltamme. Vahvauros.com ei valvo tai tarkasta ulkopuolisten Internet-sivustojen sisältöjä, eikä vahvauros.com vastaa kyseisten Internet-sivustojen sisältöjen oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai tietoturvasta.

Vahvauros.com kehottaa käyttäjiään tutustumaan huolellisesti linkitettyjen verkkosivustojen omiin käyttöehtoihin ennen niiden käyttämistä. Käyttäjä käyttää linkitettyjä nettisivuja aina omalla vastuullaan. Linkit eivät sellaisenaan ole osoitus mistään omistussuhteista tai siitä, että vahvauros.com tukisi linkitettyä sivustoa millään lailla tai hyväksyisi linkitetyillä nettisivuston sisällön, tai että vahvauros.com sivustolla olisi oikeus käyttää mitään kyseisten linkkien välityksellä esiin tulevia tavaramerkkejä, toiminimiä tai tekijänoikeudella suojattuja aineistoja, tai että linkitetyn sivuston haltijalla olisi oikeutta käyttää mitään vahvauros.com sivuston immateriaalioikeuksilla suojattuja aineistoja.

Tavaramerkki

Kaikki välittämämme lääkkeet (Viagra, Levitra, Cialis, Kamagra) ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Meillä ei ole oikeuksia niihin tai niiden logoihin ja niiden patentit kuuluvat kolmansille osapuolille. Emme omista lääkkeiden tavaramerkkejä.

Sildenafil, tadalafil ja vardenafil ovat seksuaalilääkkeiden sisältämiä aktiivisia ainesosia ja näin ollen geneerisiä nimiä. Eri lääkevalmistajat voivat käyttää näitä ainesosia lääkkeissään, kun patentti ainesosia sisältäville alkuperäisille lääkkeille vanhenee.

Ulkopuoliset linkit vahvauros.com sivustolle

Jos teet linkityksen palveluumme, tulee sinun hyväksyttää se vahvauros.com sivustolle kirjallisesti etukäteen, ellei linkitys täytä seuraavat vaatimukset:

  • linkkiä käytettäessä linkitetty vahvauros.com sivu avautuu erilliseen selainikkunaan eikä linkittävän sivuston omaksi sivuksi;
  • nettilinkin ulkomuoto, asettelu ja muut ominaisuudet eivät luo valheellista vaikutelmaa siitä, että linkittävä taho tai sen toiminnot ja tuotteet liittyisivät vahvauros.com sivuston toimintaan tai olisivat sivuston tukemia;
  • eikä ulkopuolinen linkitys vaikuta haitallisella tavalla vahvauros.com sivuston imagoon.

Vahvauros.com pidättää oikeuden peruuttaa suostumuksensa ulkopuoliseen linkkiin milloin tahansa oman arvionsa mukaisesti sekä kieltää myös edellä kerrottujen vaatimuksien täyttävän linkin, joka on sijoitettu vahvauros.com sivuston harkinnan mukaan sopimattomaan ympäristöön ja voi vahingoittaa vahvauros.com liittyvää hyväntahdon arvoa tai aiheuttaa harmia sivustolle.

Vahvauros.com Tietosuojakäytännöt

Miksi käsittelemme henkilötietojasi? Jotta voimme seurata sopimuksiamme ja täyttää lainsäädännän asettamat velvoitteemme. Vahvauros.com kerää henkilötietoja käyttäjältä, kun hän täyttää yhteystieto- tai rekisteröitymislomakkeen verkkosivuillamme. Noudatamme Euroopan Unionin yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) henkilötietojesi keräämisessä.

Vahvauros.com käsittelee seuraavia tietoja, joita saamme käyttäjiltämme ja muilta yksityishenkilöiltä, jotka käyttävät vahvauros.com sivua tai vierailevat verkkosivullamme:

  • evästeitä (Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa laitteeseesi voidakseen käyttää välttämättömiä tietoja järjestelmämme oikeaan toimivuuteen. Voit halutessasi poistaa evästeet selaimestasi menemällä oikeaan kohtaan selaimessasi (toimii Google Chrome, Safari, Firefox, Opera ja Internet Explorer selaimilla). Esimerkiksi Google Chrome selaimessa saat poistettua evästeet menemällä ”Poista selaustiedot” kohtaan ja sieltä valikoimalla ”Evästeet ja muut sivuston tiedot”.
  • lokitiedostoja kuten IP-osotteita ja muita online-tunnisteita.

Kuinka pitkään käsittelemme henkilötietojasi? Käyttäjän henkilötietoja käsitellään muutamia vuosia lakien mukaisesti.

Vahvauros.com ja Google Analytics -evästeet

Vahvauros.com hyödyntää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita Euroopan Unionin ulkopuolella ja joihin näissä tapauksissa sovelletaan paikallisia tietosuojalainsäädäntöjä.

Google Analytics kerää kuitenkin vain yleisluontoista tietoa käyttäjistämme, kuten tietoa heidän asuinmaistaan, aikavyöhykkeestään ja heidän sivustovierailunsa kestosta. Emme pysty yhdistämään Google Analytics keräämää tietoa yksittäisiin palvelumme käyttäjiin.

Vahvauros.com Palveluun rekisteröityminen ja tietosuoja

Käyttäjäksi voi rekisteröityä vähintään 18-vuotias, kuluttajana toimiva yksityishenkilö. Alle 18-vuotiaat käyttäjät eivät voi ostaa yhteistyökumppaneiltamme lääkkeitä tai tilata uutiskirjettämme.

Käyttäjän on annettava rekisteröitymisen yhteydessä kaikki pakollisiksi asetetut henkilötiedot. Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä rekisteröinnin loppuun saattaminen palvelussamme vaatii, että käyttäjä vahvistaa meiltä saadun sähköpostin. vahvauros.com sivustolla on oikeus päättää ilman syytä, salliiko se rekisteröitymisen vai ei. Tunnukset palveluumme ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi luovuttaa eteenpäin.

Käyttäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Jos käyttäjän henkilö- tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on käyttäjän ilmoitettava tietojen muutoksista viipymättä vahvauros.comvahvauros.com sivustolle.

Käyttäjä luo itselleen rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita käyttäjä sitoutuu pitämään omana tietonaan. Käyttäjä on vastuussa kaikista tunnuksillaan tehdyistä asioista. Käyttäjä lupaa ilmoittaa vahvauros.com sivustolle välittömästi, jos hän uskoo käyttäjätunnustensa paljastuneen kolmansille osapuolille.

Vahvauros.com pidättää oikeuden sulkea käyttäjien käyttöoikeudet, mikäli epäilee käyttäjätunnuksia käytettävän väärin.

Kuinka vahvauros.com käsittelee henkilötietojasi

Käyttäjiemme tiedot ovat turvallisesti varastoituna vahvauros.com palvelimilla. Näihin tietoihin liittyen, vahvauros.com toimii henkilötietojen käsittelijänä. Käyttäjä puolestaan toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä. Yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 28 mukaisesti rekisterinpitäjä ja henkilötietojen käsittelijä solmivat tietojenkäsittelysopimuksen.

Miksi ja miten käsittelemme henkilötietoja? Vahvauros.com ei sekaannu käyttäjien tietoihin, ei muuta niitä, jaa niitä, salli muille niihin pääsyä muille tai välitä niitä kolmansille osapuolille (paitsi valtion viranomaisille lakien niin vaatiessa). Käsittelemme henkilötietojasi vain tallentaaksemme ne vahvauros.com palvelimille, ellei sopimuksessa toisin määrätä. Henkilötietojen käsittelymenetelmiemme ainoana tarkoituksena on niiden varastointi ja niiden tuominen käyttäjän käytettäväksi hänen niin halutessaan.

Ketkä käsittelevät vahvauros.com henkilötietojasi

Vahvauros.com ei ikinä lähetä henkilötietoja muille rekisterinpitäjille.

Henkilötietojesi käsittelijöitä ovat ainoastaan:

  • yhtiöt, tai fyysiset liiketoimintayksiköt, jotka ovat mukana kirjanpidossamme ja jotka ovat vastuussa kirjanpito-operaatioistamme;
  • yhtiöt, tai tietyt IT-yrittäjät, jotka ovat vastuussa IT-hallinnon asiallisesti toteutumisesta ja vahvauros.com käyttämien ohjelmistojen parantamisesta;
  • yhtiöt, tai B2B henkilöt jotka tarjoavat palvelinpalveluja, jotka ovat vastuussa tietojen säilyttämisestä;
  • yhtiöt, jotka tarjoavat meille sähköpostipalveluita;
  • yhtiöt, jotka tarjoavat verkkotunnuksien rekisteröimispalveluita.