Penispumpun hyödyt, kokemuksia ja vinkit käyttöön – Toimiiko laite todella?

Vahvauros > Blogi > Erektiohäiriö > Penispumpun hyödyt, kokemuksia ja vinkit käyttöön – Toimiiko laite todella?

Penispumppu herättää sanana hilpeitä assosiaatioita, mutta todellisuudessa tämä on varsin veikeä vekotin, joka ei viihdytä ainoastaan keski-iän ylittäneitä setämiehiä. Modernit pumput – toiselta nimeltä peniksenkehittimet – vetoavat myös nuorempaan käyttäjäkuntaan, jotka metsästävät parempaa stondista seksiseikkailuihin.

Penispumpun ensisijainen tarkoitus on parantaa erektiota, jotta yhdyntä tuntuisi nautinnollisemmalta. Suuremman peniksen pumppaaminen kuulostaa urbaanilta legendalta, mutta täysin tuulesta temmattu tämä käsitys ei ole. Nimensä veroisesti peniksenkehittimellä voi kehittää itselleen isomman juhlakalun, joskin (valitettavasti) ohikiitäväksi hetkeksi.

Penispumpun käyttö onnistuu helposti aloittelijaltakin

Ensisilmäyksellä ajatus oman rakkaan värkin törkkäämisestä muoviseen tai lasiseen putkiloon voi herättää lähinnä kauhunsekaisia tuntemuksia. Työnnä huolet kuitenkin takavasemmalle, sillä oikein käytettynä tämä on turvallinen hilavitkutin, joka ei vahingoita siitintä. Penispumpun käyttö ei vaadi rakettitiedettä, vaan se sujuu sutjakkaasti vasta-alkajaltakin.

Tosiäijä heittää tunnetusti ensitekijöiksi käyttöoppaan komeassa kaaressa roskikseen, mutta penispumpun käyttöohje on syytä lukaista läpi. Suosittujen vekottimien ympärille on muodostunut valtava markkinarako, eivätkä myytävät tuotteet ole keskenään identtisiä. Saatavilla on mekaanisia ja manuaalisia pumppuja, jotka toimivat ilmalla tai vedellä. Käytännössä kaikkien tuotteiden käyttö toimii samalla periaatteella – laita pumpun sylinteriosa tiiviisti peniksen tyven ympärille, sulje venttiili kädellä ja pumppaa menemään.

Laitteen toiminta perustuu voimakkaan alipaineen luomiseen. Alipaine saadaan aikaan, kun sylinteristä pumpataan ulos ilmaa tai vettä. Luotu alipaine laajentaa siittimen paisuvaiskudosta, jonka seurauksena siihen pääsee pakkautumaan enemmän verta. Lopputuloksena on pituus- ja leveyssuunnassa komeamman kokoinen penis.

Positiivisia kokemuksia petipuuhiin penispumpulla

Monilla miehillä on hyviä kokemuksia penispumpusta. Eri tutkimusten tulokset kulkevat harmoniassa yleisön mielipiteiden kanssa.

Esimerkiksi ranskalaisessa tutkimuksessa 32 miestä – joista yli 80 % kärsi erektio-ongelmista – kokeili peniksenkehitintä apuna seisokin saamiseksi. Onnistumisaste oli huikeat 66 % – ja pumpusta hyötyivät yllättäen eniten erektiohäiriöstä kärsineet testaajat.

Penispumpun hyödyt – Paranna staminaa ja stondista

Pikkuveikan pidentäminen useilla senteillä on absurdi ajatus ilman leikkausta, mutta pumppu auttaa tuomaan pituutta ja paksuutta tilapäisesti. Näin se piristää petihommia sekä miehen että naisen osalta lisäten ja pidentäen nautintoa.

Tutkimusten valossa pumppu toimii tehokkaana apukeinona tilanteessa, jossa miehinen potenssi on heikentynyt ja vällyjen väliin kaivataan lisää puhtia. Tämän vempaimen avulla siittimen verenkierto tehostuu, jolloin se on helpompi saada juhlakuntoon yhdyntää varten. Vaikutus on yleensä välitön ja kesto vaihtelee yksilöllisesti.

Käyttöön saa tehoa ottamalla mukaan penisrenkaan. Se ehkäisee veren virtaamista takaisin, minkä ansiosta voidaan saavuttaa kovempi ja pidempikestoinen seisokki. Renkaan voi asettaa siittimen juureen ennen pumpun käyttöä tai vasta stondiksen saavuttamisen jälkeen. Huomioi, että rengasta suositellaan käytettäväksi enintään puolen tunnin ajan kerrallaan, jotta penikseen ei synny vaurioita.

Toimiiko penispumppu vai onko se turha hankinta?

Sen kummempia kiertelemättä ja kaartelematta, isketään kynnet polttavimpaan kysymykseen, eli toimiiko penispumppu oikeasti? Jos Wikipedialta kysytään, vastaus on kyllä. Täällä mainitaan pumpun parantavan erektiota ja mahdollisesti kasvattavan meisselin kokoa.

Tutkimustulokset ovat osoittaneet, että penispumpulla voi todellakin kasvattaa meisselin kokoa, vaikkakin vaikutus on ohimenevä. Miehisten mittojen moninkertaistamisesta on turha haaveilla ilman pidennysleikkausta, mutta tilapäisyydestä huolimatta pumpun tulokset tuovat rutkasti iloa. Suuremman peniksen loihtimisen sijaan pumpulla onkin tärkeä psykologinen merkitys.

Penispumppu on hyvä hankinta, jos haluat kokeilla vaihtoehtoista tapaa helpottaa seisokin saamista sinisten pillereiden sijaan tai niiden rinnalle. Kynnys testaamiselle on pieni, sillä näitä hilavitkuttimia ei ole hinnalla pilattu. Paras pumppu ei välttämättä ole kaikkein kallein, ja ensi alkuun voikin kokeilla edullisempaa vekotinta, joiden hinnat liikkuvat parinkympin tienoilla. Kokeilemalla ei siis menetä juuri mitään, mutta potentiaaliset hyödyt ovat sitäkin merkittävämpiä.